Вход | Регистрация

Новини

Bullet_yellow Бира след лекция в понеделник 27.03.2010 22:13, Стефан Кънев

Понеже Стефан (демек аз) се присъедини (или завърна) в преподавателския екип наскоро, това е много хубав момент да се запознаем (ние преподавателите с вас студентите и вие студентите помежду си).

Традиция в този курс е да се събираме за бира (чай, кафе, фанта...) след лекция в пицария Торонто (съвсем близо до факултета, срещу спирката на 94). Обикновено вечеряме, пием по една бира и си говорим за програмиране. Ще се радваме да дойдете. Това е много удобен момент да ни питате въпроси за курса (или Python), да разберете повече за нас или да научите какво се е случило с Николай, за да е такъв, какъвто е.

Ако проявявате желание, просто останете с нас след лекцията и ще отидем заедно. Още веднъж — ще се радваме да се запознаем и да поговорим за програмиране. Заповядайте.

(ако имате въпроси — питайте на форумите)

Bullet_yellow Втора задача е публикувана 26.03.2010 19:20, Йоан Карадимов

Втора задача вече е публикувана.

За въпроси ползвайте темата за втора задача във форума.

Bullet_yellow Първа задача е публикувана 14.03.2010 19:57, Стефан Кънев

Публикувахме първа задача. Имате около седмица, която би трябвало да ви е предостатъчна.

Ако имате въпроси, питайте в темата за първа задача на форумите ни

Bullet_yellow Следете ни в Twitter 14.03.2010 19:54, Стефан Кънев

Една от целите, които имаме в тоя курс, е да ви накараме да общувате повече помежду си (и с нас) на тема програмиране. В този дух, решихме да си направим малък експеримент тази година -- напрамихме twitter акаунт на курса.

Освен известия когато има задачи, ще се опитваме да публикуваме всякакви интересни неща, свързани с Python или програмиране.

Bullet_yellow Резултати от нулева задача 07.03.2010 22:54, Стефан Кънев

Публикувахме резултати от нулевата задача тук.

Ако имате въпроси, можете да ги зададете в специалната тема на форумите ни

Bullet_yellow Малко по-дълъг срок за нулева задача 03.03.2010 14:07, Стефан Кънев

За да предадете решение, трябва да сте регистрирани на сайта. За да се регистрирате, трябва да сте записали курса в СУСИ по-рано. Ако сте записали последните няколко дни, няма как да знаем за вас и съответно няма как да се регистрирате. Съответно, ако четете това и още не сте се регистрирали -- моля, направете го сега. Така ще разберете, ако не се получава и ще може да ни пишете за да оправим проблема (до няколко часа).

Разширяваме срока единствено с цел да може да се регистрирате. Ако в четвъртък, 17:00 се опитате да предадете домашно и откриете че не става, няма да ви го приемем по поща. Затова, опитайте да се регистрирате сега и ако срещнете проблеми -- ни пишете.

Мерси.

Bullet_yellow Регистрацията вече работи 28.02.2010 23:16, Стефан Кънев

Регистрацията вече работи. Ако сте записали курса в СУСИ, би трябвало да знаем за вас и да можете да се регистрирате по стандартната процедура. Пишете ни ако имате проблеми.

След като се регистрирате ще имате достъп до форума ни. Чувствайте се поканени да задавате въпроси или просто да кажете здрасти .

Bullet_yellow Първа сбирка за 2009/2010 г. 19.02.2010 22:16, Николай Бачийски

Уводната лекция няма да се състои по план в зала 325 на ФМИ, а в зала А-207 на Физически факултет.

Отново: понеделник, 22-и февруари, 19 часа, зала А-207 на ФзФ.

Bullet_yellow Поправки на 5ти септември 31.08.2009 00:59, Стефан Кънев

Трябва да носите проект -- този, който ние сме ви избрали (проверете си профила в сайта) или проект по ваш избор с подобна сложност. Ако системата ви е избрал проект, който не харесвате, нямате право да правите друг от тези, които ние сме предложили.

Тестове, домашни и прочее няма да имат голямо значение за оценката ви. Ако се колебаем колко да ви пишем, ще ви дадем малка задачка.

Започваме в 9:00 сутринта. Изпитването вероятно ще продължи цял ден.

Bullet_yellow Примерен график за защитите 18.07.2009 19:04, Димитър Красимиров Димитров

Направихме примерен график, за да не се налага да чакате. Вижте тази тема

Опитайте се да дойдете в съответния час.